|
مشاوره -
مدیر یک دقیقه ای
|
|
يكشنبه ، 17 مرداد 1389 ، 12:51 |
گفتگو با مدیر یک دقیقه ای شاخص مدیریت یک دقیقه ای آن است که هر روز ، هراز گاه به چهره ی افرادی که بر آنان مدیریت و سرپرستی می کنیم بنگریم و بیندیشیم که آنان منبع مهم و گرانقدر ما هستند . مردی که خود مدیری ورزیده و کهنه کار بود ، خواندن کتاب مدیر یک دقیقه ای را تمام کرد و آن را روی میز گذاشت به صندلی تکیه داد و به فکر فرو رفت .یکبار کتاب را در دفتر کارش خوانده بود و آن را با خودبه خانه آورده بود تا بار دیگر بخواند . با خود فکرکرد : دوبار کتاب را خوانده ام و هرچه فکر می کنم دلیل برای مخالفت با منطق سه رمز مدیر یک دقیقه ای نمی بینم : آیا اگر من هم در کار مدیریت خوداز آن رموز استفاده کنم می توانم بازده فعالیت سازمان تخت سرپرستی ام را بیشتر کنم ؟ تصمیم گرفت برای یافتن پاسخ سئوال خود تلاش کند . باید به دیدن مدیر یکی از سازمانها ، در شهری نه چندان دور از شهر خود می رفت . شنیده بود اگر این شخص به تازگی توانسته سازمان بزرگ ناآرام و بی نظمی را به محیطی موفق و نمونه تبدیل کند شرح مصاحبه ی او را که ادعا کرده بود بیشتر موفقیت خود را مدیون به کار بردن « یک مدیریت دقیقه ای » می داند و در حقیقت خود را مدیر یک دقیقه ای می نامد . در جراید خوانده بود .
|