|
مشاوره -
مدیر یک دقیقه ای
|
|
دوشنبه ، 18 مرداد 1389 ، 05:41 |
کاریرد A-B-C در مدیریت نه ! کاریرد A-B-C روشی است که ما را به اصول ارتباط می دهد . این روش به ما کمک می کند رموز را به مهارت تبدیل کنیم. ما سه رمز مدیریت یک دقیقه ای را می دانستیم و با علاقه آنها را در اینجا اجرا می کردیم ، ولی اثر قابل ملاحظه ای در بالا بردن کیفیت اجرا نداشت تا این که کاربرد A-B-C را یاد گرفتیم . سپس او کلمات را روی تخته سیاه نوشت و شروع به توضیح کرد : فعال کننده ها . A=Activators عملکرد ـ رفتار . B=Behavior پی آمدها ـ نتایج . C=Consequences فعال کننده ها ـ Activators کارهایی هستند که مدیر باید قبل از این که کادر انتظار داشته باشد هدف یا کاری را به اتمام برساند انجام دهد . رفتار یا عملکرد ـ Behavior چیزی است که از کادر یا فرد خواسته می شود بگوید یا انجام دهد . نتایج و پی آمدها ـ Consequences کارهایی هستند که یک مدیر پس از این که فرد هدف را به اتمام می رساند ، یا سعی می کند هدف را به اتمام برساند ، انجام می دهد . اگرمدیران بتوانند فعال کننده های لازم را تشخیص دهند اعمال کنند و همچنین رفتاری را که پس از پایان هر اجرا لازم است ، به درستی انجام دهند به عملکرد و اجرای بهتر کار دست می یابند . پس کاربرد A-B-C کلیدی برای رسیدن به یک اجرای خوب است ؟ مطمئنا همین طور است . اخیرا خیلی از مؤسسات و سازمانها فهمیده اند که می توان با وارد کردن مدیران و سرپرستان به شناخت چگونگی A-B-C و دیگر استراتژیهای کار ، که آنها صحبت خواهم کرد ، به اجرا و عملکرد عالی رسید . پس بسیار خوشحال خواهم شد که آنها را بدانم . جالب این است که این مؤسسات و سازمانهای تجاری و صنعتی ، فعالیتها ، اشتغالات و تولیدات متفاوتی دارند ، ولی در واقع همه ی آنها باید روی پیشرفت زمینه ها و خطوط اصلی یکسان کار کنند . آنها باید روی چیزهایی مانند توان تولید ( از لحاظ کمی و کیفی )جلب اعتماد ، و اطمینان فروش و هزینه و سود مطالعه کار کنند . خیلی مشتاق شدم . تصور می کنم که اگر بخواهیم « مدیریت یک دقیقه ای» را اعمال کنیم و به نتایج و تفاوتی هایی که گفتیم برسیم باید هرچه بیشتر درباره ی چگونگی A-B-C بدانیم . مدیر یک دقیقه ای گفت : بهتر است به دیدن تام کانلی سرپرست یکی از بخشهای ما بروی . او آن بخش را سر تا پا نگه داشته و عملکرد را در آنجا قوی کرده است و می تواند از A-B-C برایت بگوید . من از ملاقات او خوشحال خواهم شد ، ولی قبل از دیدن او یک سئوال دیگر دارم ،آیا باید همیشه از سه رمز و کاریرد A-B-C حرف زد ؟ نه همیشه .ولی من همیشه به روش ساده و کوتاه عقیده دارم . تصور نمی کنم افراد بتوانند تمام چیزهایی را که به آنها گفته می شود به خاطر بسپارند بخصوص هنگامی که باید آنچه را که شنیده اند به کار برند . مرد گفت : گاهی ساده لوحی نیست اگر همیشه هر چیز را « ساده و کوتاه » بگیریم ؟ شاید ولی چون مدیریت یک دقیقه ای یک روش مثبت سرپرستی و مدیریت بر کار و کادر است ، پس ما همه ی جنبه ی مثبت این مفهوم را در نظر می گیریم . مرد خندید و گفت : می دانستم جواب قانع کننده ای می شنوم . بسیار خوب ، مشتاقم آقای کانلی راببینم . مدیر یک دقیقه ای شماره ای را گرفت و گفت : تام یک مدیر کهنه کار و علاقه مند اینجاست که میل دارد درباره ی کاریرد A-B-C توضیحاتی بشنود .... گرچه مرد نمی توانست تمام صحبت تلفنی را واضح بشنود ولی شنید که کانلی گفت:« بفرستش این جا .من تازه از بازدید کارها برگشته ام . لذت می بردم از این که افرادم کارشان را خوب انجام می دهند .» سپس مدیر یک دقیقه ای رو به او کرد و گفت : وقتی صحبت را با هم تمام کردید، برگرد اینجا . حتما ! و از این که وقت خود را به من دادی سپاسگزارم .
|
|
آخرین بروزرسانی ( دوشنبه ، 18 مرداد 1389 ، 05:54 )
|