سیستم پنج گام مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 
مشاوره - مدیر یک دقیقه ای
سه شنبه ، 19 مرداد 1389 ، 07:42
سیستم پنج گام
وقتی مرد وارد دفترخانم آلیس شد او را در نهایت آرامش در پشت میز مشغول کار دید ، با خود گفت : حداقل یک مدیر یک دقیقه ای را سرگرم کار می بینم .
آلیس با خوشرویی به او سلام کرد . ا. را به نوشتن دعوت کرد و خیلی دوستانه گفت :
بسیار خوب ، شما می خواهی بدانی سیستم پنج گام حقیقت دارد یا نه ؟
مطمئنم ساده است و حقیقت دارد و مشتاقم صحبت را شروع کنیم .
ولی خیلی مهم است ، زیرا پیچ و مهره های عملی کردن مدیریت یک دقیقه ای است و هر روز تحولی در اجرا و عملکرد به وجود می آورد و رضایت کادر را در کار فراهم می کند . پس به دقت گوش کن چون می خواهم سه مهارت اساسی را به پنج گام مهم تبدیل کنم .
آلیس اسمیت بی درنگ روی تخته سیاهی که بر دیوار پشت میز کارش بود نوشت :
images/stories/systeme_5gam.jpg

Pin Point   ـ مرحله ی تشخیص دقیق فضاها و حوزه های قابل مشاهده و قابل اندازه گیری برای اجرا و عملکرد افراد است. در اصل این فضاهای عملکرد است که شما می بایست به عنوان هدف یک دقیقه ای شناسایی کنی .
مرد گفت :
فرض کنیم من به شما بگویم نگران گروههای اجرایی هستم و می خواهم از آنها تعهد مجدد بگیرم . نمی دانم موضوع را روشن بیان کردم ؟
نه ما نمی توانیم روحیه ،تنبلی ، یا طرز برخورد ضعیف و چیزهایی از این قبیل را بدون اطلاعات بیشتر بهبود دهیم و بهتر کنیم .
مگر رسیدگی به مسائل روانی در سازمانها مهم نیست؟
البته که مهم است . ولی ما می بایست آنچه را که به نظر شما ضعف روحی و روانی است در حوزه ی شناسایی قرار دهیم . آیا منظور تاخیر ورود کادر ، پرخاشگری او هنگام کار یا نداشتن هنر جواب رد دادن و نپذیرفتن است ؟ منظور شما از ضعف روانی چیست ؟
مرد که موضوع را دریافته بود گفت :
پس ماباید مدیران و سرپرستان را از عنوان کردن بد و خوب منع کنیم و نحوه ی اندازه گیری را ،مثلا از لحاظ کمی ، کیفی (بیش از بودجه ی تعیین شده یا زیر بودجه تعیین شده یا متناسب)مشخص می کنیم .
مرد به میان صحبت دوید و گفت :
گام بعدی چیست ؟

ورود و خروج

برای بهره مندی از امکانات سایت ، لطفا عضو شوید.

حاضرین در سایت

ما 8 مهمان آنلاین داریم

تبلیغات

طراحی سایت ، هاستینگ ، دومین

همایشهای تی تی ال

همایش تی تی ال

مترجم مطالب سایت به زبانهای دیگر

ترجمه سایت به زبان :
DeutschEnglishFrancaisEspanolItalianoJapanisch