|
مشاوره -
مدیر یک دقیقه ای
|
|
چهارشنبه ، 20 مرداد 1389 ، 12:14 |
هانک کیست ؟ مرد که خود یک مدیر بود خندید و گفت : چه جالب پس اجازه بده برای اجرا به P زنگ بزنم . اسمیت گفت : بگذار به نکته ای دیگر و آخرین نکته از اینی سیستم پنج گام اشاره کنم . ما می توانیم در تمام قسمتهای زندگی خود برای رسیدن به این دستاورد و نتیجه ی خوب از آن استفاده کنیم . برای تربیت و هدایت فرزندانمان ؛ برای کارهای روزانه و مراحل تحصیلی آنان برای سلامتیو کم کردن وزن ، برای هر فعالیتی که می بایست افراد خانواده درآن سهیم باشند و به طور کلی برای هر هدفی ، با این روش برنامه ریزی می کنیم و کار را با توجه به مراحل این سیستم پیش می بریم . بنابراینی می توانیم از دانش مدیریت یک دقیقه ای در برنامه های شخصی زندگی خود نیز استفاده کنیم . در واقع این روش کلید عملکرد ماست . مرد پرسید : آیا کسی در این سازمان بوده که در برابر کار با این سیستم نارضایتی و تقابل نشان داده باشد ؟ آلیس اسمیت به نشان خداحافظی به آرامی از پشت میز برخاست و همچنان که مرد را با خشنودی به سوی در بدرقه می کرد گفت : بهتر است از مدیر یک دقیقه ای درباره ی هانک سئوال کنی . ایرادی ندارد این کار را می کنم، به اندازه ی کافی وقتت را گرفتم این روش را قابل اجرا می بینم و از این که با علاقه و رضایت رموز کار را با من در میان گذاشتی سپاسگزارم . آنها فقط رموز هستند . چون مردم چنان رفتار می کنند که گویی چیزی از آنها نمی دانند . ولی این رموز دقیقا همان عقل سلیم هستندکه باید آنها را به کار گرفت .
|