|
مشاوره -
مدیر یک دقیقه ای
|
|
پنجشنبه ، 21 مرداد 1389 ، 05:27 |
چند اندرز یا تفکر مرد که خود مدیری دانا و توانا بود شروع به مرور مطالب کرد . ابتدا سئوالاتی درباره ی سه رمز مدیریت یک دقیقه ای ، تعیین هدف ، تمجیدی و توبیخ یک دقیقه ای کردم که جواب را گرفتم . دوم این که دانستم کاربرد A-B-C در مدیریت (فعال کننده ها ، رفتار و اجرای سودمند ، نتایج و پی آمدهای مناسب ) به توالی کاربرد آن رموز کمک می کند .سوم این که ، سیستم PRICE یا پنج گام ، دستاویز خوبی است که به کمک آن می توانیم مدیریت یک دقیقه ای را به روشی سیستماتیک که همه بتوانند درآن سهیم شوند به کار بریم . این سیستم آن رموز را به مهارت تبدیل می کند و مدیریت یک دقیقه ای را از کار انفرادی و اختصاصی به فعالیت گروه های کار و کل سازمان می کشاند. مدیریک دقیقه ای با رضایت لبخند می زد و به این تعاریف گوش می داد .او که از دیدن هیجان انسانها از آموختن چیزهای تازه لذت می برد ؛ شروحات مرد مدیر را تماما تایید کرد . سپس گفت : فکر می کنم کاملا متوجه نکات شده باشم . از این که دانش خود را و آنچه را که از مدیریت یک دقیقه ای می دانی در اختیارم گذاشتی سپاسگزارم . من هم از دیدار و گفتگو لذت بردم و خوشحالم .بگذار آخرین نظر خودرا برایت بگویم . بهترین راه که بتوانیم مدیر یک دقیقه ای باشیم و آنچه آموخته ایم به کار بریم این است که شروع به استفاده از نکات کنیم . مهم این نیست که روش را تماما انجام دهیم . مهم این است که د آن راه گام برداریم . ما دراینجا گفته ای داریم : از ما انتظار ندارند آنچه را که ارزش اجرا دارد در شروع درست اجرا کنیم .
|