Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ttlir/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 83
لوئی لاول Louis Lavelle | تی تی ال
لوئی لاول Louis Lavelle مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 
فلسفه - فلسفه ی عصر جدید
يكشنبه ، 10 آبان 1388 ، 07:57

لوئی لاول  Louis  Lavelle

1883- 1951

لوئی لاول که شهرتش به پای ژان پل سارتر نمی رسد یکی از نمایندگان مهم اگزیستانسیالیسم فرانسه است بعضی نظرات مندرج در «وجود و عدم » سارتر در « دیالکتیک حال جاودانی» او هم به چشم می خورد .

لاول وجود را مالک کل موجود و به عبارت دیگر فعل محض می داند . این موجود که توسط وجدان ما که به تدریج از حقیقتی که او خلق نکرده ظاهر می شوددرک می گردد.

اماوجود نیز از عدم سربر میزند چونکه هر آنچه که هست از آن پدید می آید و خودش را می کند . اما هر موجود جزئی جز از طریق « اشتراک» با فعل محض وجود ندارد دربرابر فعل محض انسان به منزلۀ یک موجود مادی جلوه گر می شود اما «حیات مادی وسیله ای نیست مگر برای این که حیات دیگری را برای ما تحصیل کند» و اما وجدان علمی است که با «خلق و تولید هوش ، این موجودی را که خودم هستم و بر عکس موضوع معرفت ، قبل از عملی که آن را درک کند وجود نداشت تولید میکند» . و باز این فرمول دیگری از لاول است .« من یک شکل میان تهی است که تنها غیر از من می تواند بدان غذا بدهد» . در برابر وجود فعل محض ، انسان موجودی است که توسط ماده محدود گردیده ولی باید بر این مانع فایق شود تا بتواند از خود تجاوز کرده و به سوی روح برود .

ورود و خروج

برای بهره مندی از امکانات سایت ، لطفا عضو شوید.

حاضرین در سایت

ما 8 مهمان آنلاین داریم

تبلیغات

طراحی سایت ، هاستینگ ، دومین

همایشهای تی تی ال

همایش تی تی ال

مترجم مطالب سایت به زبانهای دیگر

ترجمه سایت به زبان :
DeutschEnglishFrancaisEspanolItalianoJapanisch